98 17 62 06 / 30 91 60 38 llnnjensen@hotmail.com

Jeg tilbyder…

Jeg tilbyder kærlig og omsorgsfuld pasning af dit/jeres barn. Jeg lægger stor vægt på tæt forældrekontakt omkring barnet og ønsker at skabe en tryg og harmonisk hverdag med hensyn til børnegruppens alder og behov.

Jeg tilbyder morgenmad til de børn som kommer tidligt, der udover vil der være formiddagsmad, frokost og om eftermiddagen er der slutteligt frugt og brød.

Vi har nogle faste ting vi foretager os, nogle af disse ting kan du blandt andet læse om her nedenfor..

  • Vi går turer og kigger på alt hvad der sker omkring os. Børnene lærer at gå på fortovet og holde i klapvognen.
  • En gang om ugen går vi i legestue, hvor vi leger sanglege og hygger med en masse andre børn
  • Vi bestræber os på, at komme ud og lege hver dag i haven, så længe vejret tillader det
  • Jeg forsøger, at lære børnene, at blive så selvhjulpen som muligt, dvs. tage sko af og på, komme  i og af jakke/flyverdragt mm
  • Vi leger sanglege hvor vi synger og danser, vi øver meget vores motoriske evner når vi klatrer i ribben, slår koldbøtter, balancerer og ellers tumler rundt sammen;-)

Uddannelse og Godkendelse

Min private børnepasning er godkendt  af kommunen efter §78 og som forælder får du tilskud til privat dagpleje efter kommunens §80. Som privat børnepasning er vi underlagt kommunens eftersyn og har en tæt dialog med dem for at sikre at der er styr på alt – ganske som hos en kommunal dagpleje.

Som privat børnepasser tager jeg en masse kurser. Det gør jeg for at blive bedre til mit job, men også fordi det interesserer mig. Jeg har en masse kurser og certificeringer omkring børn, hvoraf det vigtigste er et førstehjælpskursus. Jeg har også deltaget på kurser for sensitive børn. Hvis du er i tvivl eller søger noget bestemt så kontakt mig, jeg svarer gerne på dine spørgsmål.